Huidverbetering

In onze moderne tijd is het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. We worden allemaal ouder en krijgen fijne lijntjes en de huid verliest zijn vitaliteit. Voeding en een gezonde levensstijl spelen hierbij een grote rol. Ons Instituut heeft zich gespecialiseerd in het vertragen en verbeteren van deze processen. L'Ocean biedt innovatieve behandelingen en werkt met resultaatgerichte producten en actieve ingrediënten.

Anti-aging

Naarmate we ouder worden, wordt niet alleen de celdeling trager maar vindt er ook een verandering plaats in de hormoonspiegel. Gevolg is een vermindering van de collageenaanmaak en vermindering van de elasticiteit in de huid. Ook de talgklieren maken minder talg aan waardoor de huid droger wordt.

Ook invloeden van buitenaf kunnen een grote rol spelen bij het ‘vroegtijdig’ verouderen van de huid. Bijvoorbeeld:

  • Overmatig zonlicht
  • Medicijn gebruik
  • Stress
  • Roken
  • Alcohol
  • Ongezond eten (te veel suikers, vetten en koolhydraten)

Met onze gespecialiseerde behandelmethodes en juiste verzorgingsproducten heeft u al snel uw huid weer in topconditie.

Jeugdpuistjes of Acne

Jeugdpuistjes beginnen vaak in de puberteit. Het is een overmatige productie van talg, waardoor o.a. meeëters en pukkels ontstaan. Wanneer er ontstekingen ontstaan door bacteriën is er sprake van Acne (Acne Vulgaris). Normaal ben je er voor je twintigste levensjaar wel vanaf, maar in enkele gevallen pas rond je dertigste. Een goede verzorging is van essentieel belang. Ons Instituut biedt een uitgebreid behandelprogramma met bijbehorende producten zowel voor de jeugd als voor volwassenen.

  • De behandelingen worden door diverse zorgverzekeraars vergoed mits u daarvoor bent verzekerd
  • Iedere zaterdag kunt u verblijvend binnenlopen voor huidadvies (09.30-14.30)
  • Zaterdagmiddag hebben we een acne-middag voor de jeugd (op afspraak)

Rosacea (chronische roodheid)

Chronische roodheid komt met name voor bij lichte huidtypen en bij zowel mannen als vrouwen. Het is te herkennen aan een rode vlekkerige huid, soms gepaard met papels en puistjes. Met de juiste behandeling en verzorging is deze aandoening goed onder controle te houden.

Graag adviseren wij u wat de behandelmogelijkheden zijn met bijbehorende ‘milde’ producten

(Hyper) Pigmentatie

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine genoemd wordt. Als cellen die pigment aanmaken in de war raken, ontstaan er ophopingen van donkere vlekken oftewel pigmentvlekken. Er zijn vele vormen van pigment. Ze kunnen van hormonale oorsprong zijn maar het merendeel wordt veroorzaakt door zonbeschadiging.

Geniet van de zon, maar zorg te allen tijde voor een goede bescherming. Wij adviseren u graag over goede beschermingsproducten.

Couperose

Couperose zijn chronisch verwijde/uitgezette haarvaatjes, als gevolg van vaatwandverslapping. In je gezicht en hals lopen allemaal kleine bloedvaatjes. Als deze kleine bloedvaatjes (ook wel teleangiëstasieën genoemd) toenemen, noemt men dat couperose. Couperose komt meestal voor op wangen en neus, is een volkomen onschuldige aandoening en is eenvoudig te behandelen.

Onze specialist adviseert u graag over de Blend-methode.