LED licht Therapie Masker

Het gebruik van het masker stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert!

deese-masks

De allernieuwste aanwinst in onze salon

Altijd opzoek naar mooie en vooral doeltreffende innovatieve behandelingen, kwam ik in contact met dit Masker. In eerste instantie zag het er vrij indrukwekkend uit, zelfs een beetje Haloween-achtig. Diezelfde dag nog heb ik het masker uitgeprobeerd en was meteen enorm verrast. Inmiddels heeft al een aantal klanten mogen kennismaken en iedereen was zeer enthousiast over het resultaat. En dat allemaal in nog geen 30min.

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De therapie met licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Daarmee is LED therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering. LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL waardoor weefsel niet beschadigd wordt.

Werking LED Therapie

Blauw licht 415nm – Acne, Ontstekingen, Puistjes, Comedonen, Grove poriën, Anti-bacterieel
Rood licht 630nm – Huidverjonging, Huidverbetering, Pigmentatie, Bloedcirculatie, Post Care
Onzichtbaar licht 830nm – Wondheling, Huidverjonging, Bloedcirculatie