Merken

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, die in de diepte werken en daardoor duurzaam resultaat leveren.

Nimue Skin Technology

De nieuwe generatie derma-cosmeceuticals

Nimue staat bekend om een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.
Om de veeleisende man en vrouw tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend. Huidverjonging, maar ook huidprobelemn zoals pigmentvlekken, acne of rosacea zijn goed te behandelen met Nimue- behandelingen en de daarbij behoren producten.
Nimue: ervaar het verschil en zie het resultaat!

image Nimue Skin Technology

pHformula

Dermatological Skin Resurfacing

pHformula ontwikkelt producten en behandelingen op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering. pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren tijdens een van de high-tech behandelingen.

image pHformula

LYCON

Precision Waxing

Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van waxen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. De fijne ingrediënten, zoals natuurlijke hars, bijenwas en aromatische oliën, maken dat men het ‘nieuwe waxen’ als zeer prettig ervaart. Zelfs bij een gevoelige huid.

image LYCON

SpaRitual

Slow beauty for a fast world

Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. SpaRitual is een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. Naast bodyproducten en geurkaarsen zijn er ook glutenvrije lip glosses in vele mooie tinten. Alle producten zijn 100% eco-vriendelijk, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen.

image SpaRitual

CND Shellac

Brand 14+ Day Nail Color

CND shellac is een polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als gel. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijderd.

image CND Shellac

CND VINYLUX

Polish reinvented

Het geheim zit 'm in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak! Het is een weekly polish die razendsnel droogt.

Onze nagelspecialiste adviseert u graag

image CND VINYLUX

Oxygenetix

Zuurstofdoorlatende Foundation en Moisturizer

Oxygenetix is speciaal ontworpen voor de toepassing direct na cosmetische behandelingen en voor het bedekken en behandelen van huidproblemen. Daarnaast is deze 'ademende tweede huid' uitermate geschikt voor mensen met onaangename huidaandoeningen (zoals acne, rosacea, psoriasis etc.) of een gevoelige huid. Gewone make-up maakt deze aandoeningen alleen maar erger, Oxygenetix is hierin ideaal en heeft een heilzame werking. Er wordt gebruik gemaakt van kalmerende, herstellende Aloe Vera i.p.v water.

Kenmerken

  • Niet-comedogeen (poriën raken niet verstopt)
  • Vrij van olie
  • Niet geparfumeerd
  • Gecertificeerde biologisch ingrediënten
  • Bevat SPF 25
  • Hypoallergeen
  • Anti-bacteriele werking
  • Zeer geschikt voor de gevoelige huid (irriteert de gevoelige huid niet na cosmetische ingrepen of huidaandoeningen zoals acne, rosacea, psoriases en eczeem)

Veilig om direct te gebruiken na: Fractionele laser, Laser, I.P.L, Cosmetische chirurgie, Cosmetische Injecties, Chemische Peelings, Microdermabrasie, Microneedling.

Onze huidspecialiste adviseert u graag

image Oxygenetix