Alle schoonheid onder één dak

Ons team van specialisten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring, ieder op haar eigen vakgebied. Wij verdiepen ons continue in de nieuwste behandeltechnieken en verzorgingsproducten. Graag stellen wij ons aan u voor.
holz

Alexandra Gorzeman

Eigenaar L'Ocean en al meer dan 15 jaar huidspecialiste. Specialiteiten: anti-aging, huidverstrakking, huidproblematiek, acne.

Mijn passie is huidverbetering. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende behandelingen en producten met bewezen resultaat. Daarmee kan ik iedere huid bieden wat deze op dat moment nodig heeft.
holz

Bo Letter

Eigenaar Salon Beau Cutemme. Schoonheidsspecialiste, Pedicure- en Nagelstyliste. Specialiteiten: huidverzorging, shellac, (Brazilian) waxen, pedicure.

In 2013 ben ik als stagiaire bij L’Ocean begonnen en sinds april 2015 ben ik als zelfstandige werkzaam onder de naam Salon Beau Cutemme.
holz

Gloria Alvares

Eigenaar Amazone Huidverzorging. Specialiteiten: Permanente make-up (GGD-erkenning), scalp pigmentatie, elektrisch ontharen, acne, couperose en steelwratjes

Sinds 1985 ben ik met grote passie actief in de schoonheidsbranche en ik blijf mij regelmatig bijscholen en verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen.
holz

Elly Frankfort

Eigenaar Mannamassage.nl. Specialiteiten: ontspannings/anti-stressmassage, hotstone massage, zwangerschapmassage en manuele lymfedrainage.

Op de vele reizen ben ik in aanraking gekomen met andere manieren om de balans tussen lichaam en geest te bewaken. Dit is voor mij de omslag geweest om dit op anderen over te brengen en toe te passen.