Couperose zijn verwijde/uitgezette haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping. Dit komt meestal voor op de wangen en neus, soms rond de kin. Rosacea is een chronisch huidprobleem dat is gerelateerd aan roodheid van de huid, vaak met kleine puistjes die in sommige gevallen kunnen ontsteken.

Belangrijk bij couperose is om milde behandelingen en producten te gebruiken die vaat verstevigend werken. Rosacea is moeilijk te genezen maar er is wel verbetering mogelijk. Enkele voorbeelden die rosacea kunnen verergeren zijn zon, alcohol, te gekruid voedsel, melkproducten, roken maar ook warmte/hitte (bv sauna) en kou (de winterkou).

Onze behandelingen richten zich op het verhogen van de conditie en weerstand van de huid.

L’Ocean Couperose & Rosacea behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Nimue Support

Milde behandeling die de huid verstevigt en licht peelt incl. algenmasker of hydrapakking.

pH Formula Redness treatment

Een behandeling met antibacteriële werking. Deze verbetert de weerstand en conditie van de huid en zorgt voor een mooie en rustige uitstraling.

L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren. 

*Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van diegene, die de dienst aanbiedt. L’Ocean zelf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen verricht door collega specialisten.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Tel: 035 - 6923606
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Volg ons op

Copyright L'Ocean 2018 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Channelmatcher.nl