Pigment is een kleurstof die ook wel melanine genoemd wordt. Als cellen die pigment aanmaken in de war raken, ontstaan er ophopingen van donkere vlekken oftewel pigmentvlekken. Pigment vlekken kunnen van hormonale oorsprong zijn maar het merendeel wordt veroorzaakt door zon beschadiging.

Pigmentvlekken komen niet alleen voor in het gezicht maar denk ook aan je hals en decolleté door bv gebruik van parfum of bij mannen aftershave na het scheren. En bv ouderdomsvlekjes op de bovenkant van de handen, deze staan dagelijks blootstaan aan uv (zon) licht. Ons motto is; geniet van de zon, maar zorg altijd voor goede bescherming. Wij adviseren je graag over goede zon producten en gezicht verzorging om pigmentvlekken te verminderen of beter nog te voorkomen.

Voorafgaand aan de behandeling, vindt een intake plaats om de ernst van het pigment te beoordelen.

L’Ocean Pigment behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

V.I.T.C. behandeling

Ultieme vitamine C behandeling na een zonvakantie waarbij wat pigment verstoringen zijn ontstaan. Geschikt voor ieder huidtype. Eventueel uit te breiden met microdermabrasie of peeling.

Nimue Pigmented Skin

De Skin Resurfacing Complex behandeling is een intensieve peeling gericht op de pigmentvlekjes met minimale discomfort.

pH Formula M.E.L.A. Peel

Een peeling met werkstoffen die de pigmentvlekken verhelderen en verminderen. Tevens werkt deze behandeling zuiverend en sterk verjongend.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren.

*L’Ocean aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen, die door collega specialisten worden aangeboden. Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van de specialist, die de dienst aanbiedt.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Copyright L'Ocean 2022 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Babs❤️