Acné

L’Ocean heeft een uitgebreid acné behandelprogramma voor de jeugd en volwassenen. 

Of je nu puber bent of volwassen; je hoeft niet met acne of een onzuivere huid door het leven te gaan. Het is belangrijk om altijd je huid professioneel te laten behandelen om littekens te voorkomen. Samen met onze huidspecialist wordt een plan van aanpak op gesteld. Alleen een toegewijde inzet verhoogt het succes van de behandeling.

Couperose & Rosacea

Couperose zijn verwijde/uitgezette haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping. Dit komt meestal voor op het voorhoofd, de wangen en neus, soms rond de kin. Rosacea is een chronisch huidprobleem dat is gerelateerd aan roodheid van de huid, vaak met kleine pustels die in sommige gevallen kunnen ontsteken.

Belangrijk bij couperose is om behandelingen en producten te gebruiken die vaat verstevigend werken. Rosacea is moeilijk te genezen maar er is wel verbetering mogelijk. Enkele voorbeelden die rosacea kunnen verergeren zijn zon, alcohol, te gekruid voedsel, melkproducten, roken maar ook warmte/hitte (bv sauna) en kou (de winterkou).

Onze behandelingen richten zich op het verhogen van de conditie en weerstand van de huid.

Pigment problemen

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine genoemd wordt. Als cellen die pigment aanmaken in de war raken, ontstaan er ophopingen van donkere vlekken oftewel pigmentvlekken. Pigment vlekken kunnen van hormonale oorsprong zijn maar het merendeel wordt veroorzaakt door zon beschadiging.
Pigmentvlekken komen niet alleen voor in het gezicht maar ook over het gehele lichaam, zoals bv ouderdomsvlekjes op decolleté en de bovenkant van de handen, die dagelijks blootstaan aan uv (zon) licht. Ons motto is; geniet van de zon, maar zorg altijd voor een goede bescherming. Wij adviseren je graag over goede over de juiste huidverzorging en Spf’s om pigmentvlekken te verminderen of beter nog te voorkomen.

Voorafgaand aan de behandeling, vindt een intake plaats om de ernst van het pigment te beoordelen.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon inéén.

H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Openingstijden

Maandag       -  gesloten
Dinsdag         -  09.30 - 18.00
Woensdag     -  09.30 - 18.00
Donderdag    -  09.30 - 18.00
Vrijdag           -  09.30 - 18.00
Zaterdag        -  09.30 - 15.30

Gecertificeerd bij:

Copyright L'Ocean 2023 | All Rights Reserved | Bussum