Huidverjonging en Anti-Aging bereiken we met Skin Resurfacings. Resurfacings hebben een sterk peelende werking. De sterke werkstoffen worden in de diepere huidlagen getransporteerd om daar problemen aan te pakken.

Een resurfacing zorgt voor het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen, het vernieuwen van de opperhuid en het stimuleren van een gezonde epidermale groei. Bij een resurfacing is het mogelijk dat er een korte ‘down time’ (lichte schilfering) ontstaat. Bij het juiste gebruik van onze thuisproducten zal de ‘down time’ in zeer korte tijd weg zijn en de processen die plaatsvinden in de huid versterken.

Een resurfacing is voor iedereen die stapje verder wil gaan in Anti-Aging.

Op afspraak verzorgd Dr. J. Krant bij ons in de salon verschillende typen injectables (botox, radiesse, teoysal, sculptra). Dr. Krant is cosmetisch arts en heeft al meer dan 30 jaar ervaring met injectables. Meer informatie is verkrijgbaar in de salon.

L’Ocean Huidverjonging behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Age Resurfacing Mild

Indicatie: basis behandeling als voorbereiding op de Age Resurfacing Intensive behandeling en als onderhoudsbehandeling voor ieder huidtype.

Age Resurfacing Intensive

Voor een huid met Photo-aging, Couperose, verdikking van de hoornlaag, doffe matte huid, UV schade, fijne lijntjes en rimpeltjes. De huid zal er helder uitzien en veel steviger en gladder aanvoelen.

Peptide Power Treatment

Indicatie: Bij een verouderde huid met rimpels of verslapping. De huid zal veel steviger aanvoelen door de nieuwe aanmaak van collageen.

 

N.E.C.K. Treatment

Indicatie: behandeling voor de hals. Bij verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes. De huid van de hals zal veel steviger en gladder aanvoelen.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren.

*L’Ocean aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen, die door collega specialisten worden aangeboden. Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van de specialist, die de dienst aanbiedt.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Copyright L'Ocean 2022 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Babs❤️