Naarmate we ouder worden, wordt niet alleen de celdeling trager maar vindt er ook een verandering plaats in de hormoonspiegel. Gevolg is een vermindering van de collageenaanmaak en vermindering van de elasticiteit van de huid. Ook de talgklieren maken minder talg aan waardoor de huid droger wordt.

Ook invloeden van buitenaf kunnen een grote rol spelen bij het ‘vroegtijdig’ verouderen van de huid. Bijvoorbeeld: overmatig zonlicht, medicijn gebruik, stress, roken, alcohol en ongezond eten (te veel suikers, vetten en koolhydraten). Met zichtbare gevolgen als : photo-aging (langdurige blootstelling aan uv-straling), keratose (verhorende plekjes door zonschade), pigmentveranderingen, doffe matte huid, fijne lijntjes en rimpels.

L’Ocean heeft een breed palet aan huidverjonging behandelingen die je huid een oppepper geven en haar weer laat stralen.

Op afspraak verzorgd Dr. J. Krant bij ons in de salon verschillende typen injectables (botox, radiesse, teoysal, sculptra). Dr. Krant is cosmetisch arts en heeft al meer dan 30 jaar ervaring met injectables. Meer informatie is verkrijgbaar in de salon.

L’Ocean Huidverjonging behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Collagen Therapy

Regenerating . Rejuvenating . Hydrating

Stimuleert het celvernieuwingsproces van de huid, werkt regenererend en beschermend, verbetert de elasticiteit en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en de huid er weer jonger en stralender uitziet.
Geschikt voor ieder huidtype!

Led Light Therapy

Het Led masker is een innovatieve therapie voor huidverbetering en verjonging.

Het masker maakt gebruik van verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Resultaten Led Licht Therapy :
. bevordert de collageenproductie
. verbetert huidstevigheid en elasticiteit
. bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
. bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
. reduceert rimpels en vermindert pigment
. bevordert de wondgenezing

Oxygen Therapy

Boost up your skin with Oxygen!

Wat doet zuurstof?
Zuurstof zet het lichaam aan tot activering van de celopbouw in de huid.
Hierdoor verbetert het energieniveau in de cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het Carboxy Oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor o.a.
. fijne lijntjes en rimpels
. huidveroudering
. vochtarme huid
. verbetering van de doorbloeding
. donkere wallen onder de ogen
. acne en onzuiverheden
. littekens die slecht genezen
. vetophopingen in het gelaat

Peeling

Huidpeeling wordt toegepast voor een diepere reiniging en huidverjonging. Grove poriën en littekens verminderen snel. Huidpeeling werkt huid verstevigend, je ziet meteen het resultaat. L’Ocean heeft een variëteit aan peelings, deze worden op maat geadviseerd.

Nimue Skin Resurfacing

Deze intensieve peeling zorgt voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei. Meteen zichtbaar resultaat met minimale discomfort.

pH Formula 365 age peel

Heb je nog niet eerder een peeling ondergaan? Dan start je met de 365 age peel; een milde kennismakingsbehandeling. De huid wordt goed gehydrateerd en verzorgd zonder te gaan vervellen.

 

L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren. 

*Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van diegene, die de dienst aanbiedt. L’Ocean zelf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen verricht door collega specialisten.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Tel: 035 - 6923606
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Volg ons op

Copyright L'Ocean 2018 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Channelmatcher.nl