Gloria Permanente make-up & Scalppigmentatie

Permanente make-up (PMU) is het oppervlakkig in de huid aanbrengen van pigmenten, zowel voor de ogen als de wenkbrauwen. Je hoeft je nooit meer druk maken of je make-up wel goed zit, je hebt altijd een perfecte en een natuurlijke uitstraling.

Als op je hoofdhuid haren kleiner en dunner worden of zelfs dunne plekken of kaalheid optreed biedt scalp pigmentatie een oplossing. Bij scalp pigmentatie worden kleine puntjes pigment vlak onder de huid aangebracht. Het lijken net stekeltjes die zo natuurgetrouw zijn, dat je ze nauwelijks van de echte haartjes kunt onderscheiden.

Gloria permanente make-up & scalp pigmentatie behandelingen

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) is het oppervlakkig in de huid aanbrengen van pigmenten, zowel voor de ogen als de wenkbrauwen. Je hoeft je nooit meer druk maken of je make-up wel goed zit. Met Permanente Make-Up heb je altijd een perfecte en een natuurlijke uitstraling.

Geschikt voor diegene die:

  • door overmatige epileren geen wenkbrauwen meer hebben
  • er moeite mee hebben of geen tijd hebben de perfecte eyeliner aan te brengen
  • geen wenkbrauwharen door ziekte (Alopecia areata) hebben
  • veel aan sport doen en daardoor veel transpireren

Tarieven Permanente Make-up

Eyeliner
1e behandeling Boven € 125,00
Boven en onder € 195,00
2e behandeling Boven €   75,00
(binnen 4 weken) Boven en onder € 100,00
Wenkbrauwen
1e behandeling € 195,00
2e behandeling Binnen 4 weken € 150,00

Na verloop van tijd is een opfris behandeling aan te raden. De kosten zijn E150,- binnen een tot twee jaar na de laatste behandeling.

Scalp pigmentatie

Wanneer je een bepaalde gevoeligheid hebt ontwikkeld voor het hormoon testosteron, loop je het risico dat dit je haargroei beïnvloedt. Op je hoofdhuid worden de haren kleiner en dunner en er kunnen zelfs dunne plekken of kaalheid optreden. Dit is bij mannen een veel voorkomend fenomeen, maar je ziet het ook bij vrouwen.

De oplossing

Bij scalppigmentatie worden kleine puntjes pigment vlak onder de huid aangebracht. Het lijken net stekeltjes die zo natuurgetrouw zijn, dat je ze nauwelijks van de echte haartjes kunt onderscheiden. De pigmenten zijn overigens anders van samenstelling dan die voor permanente make-up gebruikt worden.

voorsc_0      nasc_1      

Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. 

  • De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren
  • Het aantal behandelingen hangt af van de grootte van het te behandelen gebied opgedeeld in zones
  • Tussen de behandelingen zit er een hersteltijd van gemiddeld 3 weken.
  • De prijs varieert tussen de € 125.= en € 175.= per behandeling. (afhankelijk van de tijd)

Intake gesprek

Aan elke behandeling gaat er een intake gesprek aan vooraf.
Er wordt voor de behandeling altijd eerst een foto van het te behandelende gebied gemaakt. Ook is het mogelijk vooraf een testgebied te behandelen. De kosten van het intakegesprek bedragen € 50.=, deze kosten worden verrekend met de eerste behandeling.

GGD-vergunning

L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren. Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van diegene, die de dienst aanbiedt. L’Ocean zelf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen verricht door collega specialisten.

 
 

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Tel: 035 - 6923606
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Volg ons op

Copyright L'Ocean 2018 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Channelmatcher.nl