De behandelingen van TEAM Dr JOSEPH zijn voor de moderne vrouw of man, die opzoek is naar een luxe én natuurlijke look maar die ook past in de moderne leefstijl, gezond eten en bewegen. 

Wij verzorgen niet alleen de huid, maar kijken naar je algehele gesteldheid. De behandeling wordt afgestemd op jouw individuele behoefte en huidtype:

  • Vuur: vaak heel bewegelijk, druk van zichzelf, rationeel en actief.
  • Lucht: is een gevoelsmens, emotioneel en ontspannen.
  • Aarde: het dromerige type, harmonisch en in balans.

Het resultaat? Je huid is schoon en zacht, je gezicht is stralend. Je voelt je helder en energiek.

L’Ocean TEAM Dr JOSEPH behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Intense Purifying face treatment

Een intensief reinigende behandeling afgestemd op het huidtype. Inclusief een exfoliërende scrub, een enzym- of fruit-zuur peeling welke wordt gedaan door middel van een kwastmassage, een diepte reiniging door middel van een cupping massage, uitreinigen, epileren en een masker.

Cellular Recreation face treatment

Een diepe en effectieve ontspannende behandeling net als de intense purifing treatment. Met actieve natuurlijke ingrediënten afgestemd op de behoefte van de huid. Extra bij deze behandeling is de toniferende pakking en een algenmasker, met een gezonde en stralende huid als resultaat.

Advanced Bio Lifting face treatment

Deze behandeling is een uitbreiding op de cellular recreation treatment met een  intensieve behandeling met een biodynamische liftende massage. Maximaal effect en direct zichtbaar resultaat.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren.

*L’Ocean aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen, die door collega specialisten worden aangeboden. Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van de specialist, die de dienst aanbiedt.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Copyright L'Ocean 2022 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Babs❤️