​Forlle’d herstelt de huidstructuur, boost en verjongd de huid, werkt ontgiftend en versterkt het immuunsysteem.

Wat maakt deze lijn zo bijzonder. Forlle’d maakt gebruik van laag moleculaire werkstoffen zoals: Hyaluronzuur, Platinum (zeer sterke anti-oxidant), ceramiden (bouwstenen van de huid) en mineralen (zorgen voor een goede celactiviteit). Het voordeel van deze laag moleculaire techniek is dat de werkstoffen makkelijk worden opgenomen en gelijkmatig verdeeld worden in de huid. Het resultaat: Huidverjonging op cellulair niveau. Forlle’d producten zijn heel goed in te zetten als voor- en nazorg voor intensieve peelings, botox, injectables of plastische chirurgie.

Voor een echt langdurig resultaat is het personaliseren van salonbehandelingen in combinatie met producten voor thuisgebruik van groot belang om aan jouw specifieke huid wensen te voldoen. Forlle’d producten zijn de perfecte keuze voor Anti-Aging vanaf elke leeftijd en voor elk huidtype.

L’Ocean Platinum behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Meet & Treat

Introductie behandeling: maak kennis met deze bijzondere Beauty Lijn, Forlle’d Expert in Anti-Aging uit Japan. Huidverjonging op cellulair niveau en wellness in één.

Forlle'd

Hydration Treatment

Doel van de behandeling: een instant Vocht Boost en herstelt de mineralenbalans in het huid waardoor de weerstand verbeterd. Het gebrek aan mineralen in de huid zorgt voor lagere celactiviteit en lagere celmetabolisme. Geschikt voor ieder huidtype om de vochtbalans te herstellen en te behouden.

Lifting Treatment​

Doel van de behandeling: herstelt huidverslapping en de collageenproductie in de huid. Verbetert de elasticiteit en versterkt de hydratatie in de diepere huidlagen. Geschikt voor iedere huid met verslapping en een geweldige behandeling voor speciale gelegenheden.

Platinum Treatment

Luxe Anti-Aging behandeling met anti-oxidanten. De behandeling heeft een zeer sterk anti-oxidant effect op pigmentvorming en huidveroudering door omgevingsinvloeden. De huid wordt ontgift, cel ontstekingen verminderen en negatieve effecten van vrije radicalen worden onder controle gehouden. Geschikt voor een huid met beginnende lijntjes en rimpeltjes en iedereen die ook die mooie strakke huid wil behouden.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon inéén.

H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Openingstijden

Maandag       -  gesloten
Dinsdag         -  09.30 - 18.00
Woensdag     -  09.30 - 18.00
Donderdag    -  09.30 - 18.00
Vrijdag           -  09.30 - 18.00
Zaterdag        -  09.30 - 15.30

Gecertificeerd bij:

Copyright L'Ocean 2023 | All Rights Reserved | Bussum