Bindweefselmassage is dé manier om de huid te verstevigen en te laten stralen.

Als SkinTouch Therapeut ligt mijn focus op het verjongen en verbeteren van de huidconditie, zowel in het gelaat als van het lichaam.

Zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het bindweefsel zijn op te sporen door middel van manuele bindweefselmassage.

Met verschillende bindweefselmassage technieken in combinatie met Cupping en Koutechniek wordt bindweesel los gemasseerd. Hierdoor ontspant het bindweefsel zich en ontstaat er een sterke doorbloeding. De huid wordt aangezet om de aanmaak en kwaliteit van collageen en de elastinevezels te bevorderen.

IJs/Kou techniek:

Met kou techniek wordt het onderhuidse weefsel aangezet tot herstel. Dit zorgt voor een versnelde aanmaak van gezonde lichaamscellen en afvoer van beschadigde cellen.

Tijdens de behandeling van het gelaat gebruik ik ijskoude kompressen die liggen in ijswater en voor het lichaam gebruik ik een groot ijsblok waarmee de verklevingen los gemasseerd worden.

Cupping:

Cupping is een vacuüm techniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen, doormiddel van verschillende cupjes.

L’Ocean Bindweefselmassage behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Face Touch Treatment

De Bindweefsel Face Touch Treatment wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag tussen de huid en spieren. Door de prikkelen van het bindweefsel ontstaat er een sterke doorbloeding waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Ook de souplesse en de structuur van de huid zullen verbeteren.

Body Peel Touch Treatment

De Body Peel Touch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.

De manuele bindweefselmassage in combinatie met cupping en/of koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden.

Voordelen:

  •  algehele verbetering en versteviging van de huidconditie
  • stimulering van de doorbloeding
  • goede afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht
  • betere opname werkstoffen
  • vermindering van cellulitis

Deelbehandeling (keuze uit rug, buik, billen, benen) is 60min of lichaam compleet inclusief pakking 75min.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren.

*L’Ocean aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen, die door collega specialisten worden aangeboden. Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van de specialist, die de dienst aanbiedt.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Copyright L'Ocean 2022 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Babs❤️