Het Bindweefsel en het doel van een Bindweefselmassage. 

 

Bindweefsel komt voor in het hele lichaam zoals in pezen, spieren, kraakbeen en in de vliezen rondom alle organen. Het bindweefsel bestaat uit cellen en vezels en zorgt voor stevigheid rond de organen, zenuwen, lymfebanen en bloedvaten.

Door veel factoren, zoals stress, ziekte, verkeerde voeding etc kunnen er verklevingen en verhardingen ontstaan in ons bindweefsel. Gevolg is dat de doorbloeding slechter wordt en afvalstoffen niet goed meer worden afgevoerd.

Door middel van verschillende Bindweefselmassage technieken in combinatie met Cupping en Koutechniek kunnen wij deze verhardingen, zwaktes en verklevingen in het weefsel opsporen en het bindweefsel los masseren.
Het resultaat: de verhardingen, verklevingen  worden opgelost en er ontstaat weer een goede doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd. Bindweefselmassage is dé manier om de huid te verstevigen en te laten stralen.

Een gezonde huid begint bij een gezond lichaam! 

 

IJs/Kou techniek:

Met kou techniek wordt het onderhuidse weefsel aangezet tot herstel. Dit zorgt voor een versnelde aanmaak van gezonde lichaamscellen en afvoer van beschadigde cellen.

Tijdens de behandeling van het gelaat gebruik ik ijskoude kompressen die liggen in ijswater en voor het lichaam gebruik ik een groot ijsblok waarmee de verklevingen los gemasseerd worden.

Cupping:

Cupping is een vacuüm techniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen, doormiddel van verschillende cupjes.

L’Ocean Bindweefselmassage behandelingen

(Geschikt voor dames en heren)

Body Peel Touch Treatment

De Body peel Touch (Bindweefselmassage) wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. 

De manuele bindweefselmassage, cupping en koudetechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen

Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de souplesse van het (huid)bindweefsel en afhankelijk van het stadium, het verminderen of verdwijnen van panniculose (cellulite). 

Waarom is de Body Peel Touch zo anders dan een mechanische Bindweefselmassage.  

Door te ‘voelen’ kunnen zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het bindweefsel worden opgespoord en worden opgelost waardoor alles nog beter gaat stromen. 

De manuele bindweefselmassage gaat altijd samen met Cupping en/of Koutechniek. Deze prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem (vocht) af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen.   

 ‘Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk’ 

Face Touch Treatment

Bindweefselmassage is dé manier om de huid te verstevigen en te laten stralen.  

De Bindweefsel Face Touch Treatment wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag tussen de huid en spieren. Door het bindweefsel te ‘prikkelen’ ontstaat er een sterke doorbloeding waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Ook de souplesse en de structuur van de huid zullen verbeteren. 

De bindweefselmassage gezicht is onderdeel van diverse gezichtsbehandelingen. 

Bindweefselmassage L'Ocean

Bindweefselmassage lichaam: 90 min €117 (bij een kuur van 5x 10% korting)

  • Manuele bindweefselmassage in combinatie met een milde scrub, pakking, cupping en/of ijstechniek. Na een intake wordt er op maat een behandelprogramma opgesteld.
  • Je kunt aangeven welk deel of delen van het lichaam aandacht nodig hebben.
  • In de behandeling gebruiken wij de producten van Eminence Organics. Deze zijn 100% natuurlijk en organisch en hebben een genezende werking.

Een gezonde huid begint bij een gezond lichaam. 

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon inéén.

H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Openingstijden

Maandag       -  gesloten
Dinsdag         -  09.30 - 18.00
Woensdag     -  09.30 - 18.00
Donderdag    -  09.30 - 18.00
Vrijdag           -  09.30 - 18.00
Zaterdag        -  09.30 - 15.30

Gecertificeerd bij:

Copyright L'Ocean 2023 | All Rights Reserved | Bussum