L’Ocean heeft een uitgebreid acné behandelprogramma voor de jeugd en volwassenen. 

Acné is veel meer dan alleen een huidprobleem en niet altijd is de oorzaak duidelijk. Naast erfelijke factoren kunnen ook hormonen (mogelijk androgenen) een rol spelen. Onze specialist kijkt niet alleen naar het huidprobleem maar ook naar het totaal plaatje zoals, leefstijl, voedingspatroon en verzorging van de huid. Acné is onderhoudsgevoelig wat betekent dat je door gaat met de behandeling, ook als de acné wat rustiger is.

L’Ocean Acné behandelingen

Jeugdbehandelingen

Acné Jeugd start

Bij beginnende jeugdpuistjes

Bij de eerste behandeling wordt de huid geanalyseerd en grondig gereinigd. De behandeling wordt afgesloten met een aangepaste crème. De acné specialist geeft ook advies hoe de huid te onderhouden.

Acné Jeugd next

Bij beginnende jeugdpuistjes

Bij deze vervolg behandeling wordt de huid uitgebreid gereinigd en afgesloten met een aangepaste crème.

Heb je ook last van acné? Dan kan je elke eerste vrijdag van de maand vrijblijvend binnenlopen voor advies. (14.00 – 16.00)

Specialisaties volwassenen

Peel Intence

Peel Intense wordt bij een acné huid toegepast voor een diepere reiniging. Grove poriën, ontstekingen en littekens verminderen snel.

NIMUE acné Peel

Een actieve peeling waarbij de talgproductie in balans wordt gebracht en de huidstructuur wordt verbeterd en vernieuwd.

pH Formula 365 power & acné peel

Heb je nog niet eerder een peeling ondergaan? Dan start je met de 365 power  treatment; een milde kennismakings-behandeling. De huid wordt goed gehydrateerd en verzorgd zonder te gaan vervellen.

Na de 365 treatment is je huid klaar voor de acné peel; een intensieve peeling gecombineerd met werkstoffen die de acné-ontsteking snel onder controle krijgt. De behandeling verminderd het risico op acné littekens en pigmentvlekjes.

L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren. 

*Alle behandelingen, die worden aangeboden in de Salon van L’Ocean, worden verricht voor rekening en risico van diegene, die de dienst aanbiedt. L’Ocean zelf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de behandelingen verricht door collega specialisten.

Contact info

Huidinstituut & schoonheidssalon L'Ocean
H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Tel: 035 - 6923606
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Volg ons op

Copyright L'Ocean 2018 | All Rights Reserved | Bussum | Website & design Channelmatcher.nl