Bindweefsel massages

De Body Peel Touch en Face touch treatment wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.
Met verschillende bindweefselmassage technieken in combinatie met Cupping en Koutechniek wordt bindweefsel los gemasseerd. Hierdoor ontspant het bindweefsel zich en ontstaat er een sterke doorbloeding. De huid wordt aangezet om de aanmaak en kwaliteit van collageen en de elastinevezels te bevorderen.

Collageendraad techniek

Collageendraadtechniek is een noninvasievebehandelingen volledig natuurlijk,waar bij fijne rimpeltjes en lijntjes worden opgevuld d.m.v. een ‘draadje’. Deze techniek is al jaren populair in Azië. Er wordt letterlijk een draadje in een rimpel gelegd en in combinatie met een collageenserum lost deze op waardoor de rimpel zich vult en minder zichtbaar zal zijn.De ingrediënten in de collageendraden worden opgenomen in de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie.

Een goed collageenlevel maakt de huid sterker, soepeler en steviger

Nano-needling

Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling.  Speciale nanocartridges maken microscopisch kleine puntjes in de huid waardoor de product opname makkelijker en dieper in de huid wordt opgenomen

Doel is om de huid te exfoliëren en celvernieuwing te stimuleren. Tijdens het needlen wordt er gebruik gemaakt van een speciaal CellReverse HA Gliding Solution Serum. Dit serum combineert effectief hyaluronzuur, nucleotiden*) en aloëvera om de huid van binnenuit weer op te bouwen, te hydrateren en te kalmeren.

Schoonheidssalon L'OCEAN

L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon inéén.

H.Kamerlingh Onnesweg 47, Bussum
Mobiel: 06 - 25538071
Email: info@locean.nl

Openingstijden

Maandag       -  gesloten
Dinsdag         -  09.30 - 18.00
Woensdag     -  09.30 - 18.00
Donderdag    -  09.30 - 18.00
Vrijdag           -  09.30 - 18.00
Zaterdag        -  09.30 - 15.30

Gecertificeerd bij:

Copyright L'Ocean 2023 | All Rights Reserved | Bussum